Arkiva e Kategorisë: Maqedoni

Feed Subscription

Tribunë për luftën kundër trafikimit të njerëzve në Tetovë

Tribunë për luftën kundër trafikimit të njerëzve në Tetovë

Një tribunë kushtuar luftës kundër ...

Më shumë »

LSDM: Të tërhiqet menjëherë Ligji për honoraret

LSDM: Të tërhiqet menjëherë Ligji për honoraret

LSDM sot kërkoi tërheqje të ...

Më shumë »

Mehmeti: O të gjithë jemi BDI-sta, o DUI-sta, kush do kërkojë falje?!

Mehmeti: O të gjithë jemi BDI-sta, o DUI-sta, kush do kërkojë falje?!

Pretendimet se ndryshimet kushtetuese janë ...

Më shumë »

“Lajm” kërkon falje për termin “duista”, nëse bdistat e sigurojnë vendimin për “Jugohrom”

“Lajm” kërkon falje për termin “duista”, nëse bdistat e sigurojnë vendimin për “Jugohrom”

Gazeta “Lajm” ka reaguar me ...

Më shumë »

“Monstra”, gjashtë protestues shqiptar dënohen me 2.5 vjet burg

“Monstra”,  gjashtë protestues shqiptar dënohen me 2.5 vjet burg

Gjykata e Apelit ka vërtetuar ...

Më shumë »

Era e fortë kaplon Ohrin (VIDEO)

Era e fortë kaplon Ohrin (VIDEO)

Erë intensive dhe e fortë ...

Më shumë »

Ali Ahmeti takon nesër veteranët e UÇK-së

Ali Ahmeti takon nesër veteranët e UÇK-së

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti, ...

Më shumë »

Ja kush i ka rrogat më të larta dhe më të ulëta në Maqedoni

Ja kush i ka rrogat më të larta dhe më të ulëta në Maqedoni

Të punësuarit në transportin ajror ...

Më shumë »

Anëtarët e SASHK-ut kërkojnë nga udhëheqësia ndërprerje të grevës

Anëtarët e SASHK-ut kërkojnë nga udhëheqësia ndërprerje të grevës

Anëtarët e SASH-ut të cilët ...

Më shumë »

NATO: Anëtarësim për Maqedoninë pasi që të zgjidhet çështja për emrin

NATO: Anëtarësim për Maqedoninë pasi që të zgjidhet çështja për emrin

Aleanca Veriatlantike dërgoi edhe një ...

Më shumë »
Scroll To Top