Bota

70 lëkundje toke në Itali

1

Italia qendrore vijon të dridhet, ndërkohë që nuk kanë përfunduar ende lëkundjet e tokës, të cilat një natë më parë kanë futur Umbrian dhe Marken, ...

Më tepër »