Shpërthim në Manchester

Policia britanike ka bastisur disa shtëpi në rrugën “Quantock” në Manchester, pasi banorët kanë raportuar se është…

Bizelja ul nivelin e stresit

Bizelja përmban shumë proteina dhe stimulon ndërtimin e masës së muskujve Bizelja ju mban gjatë të ngopur, sepse…