Afrikë “Kafshë shtëpiake” që mbajnë njerëzit!

Afrikë “Kafshë shtëpiake” që mbajnë njerëzit!

Kontinenti Afrikës njihet për numrin e madh të kafshëve si dhe llojllojshmërinë e tyre. Për shkak të këtij numri të madh njerëzit dhe kafshët janë bërë “një”: as njëri as tjetri nuk sulmon, pasi që shpesh ata frikësohen se cili do të sulmojë i pari.

Kjo marrëdhënie miqësore mes kafshëve dhe njerëzve është aq e madhe sa që njerëzit atje në vend që të mbajnë ndonjë qen ose mace si kafshë shtëpiake, ata mbajnë kafshë të egra, si hiena, majmunë, gjarpërinj dhe kafshë tjera.

Ja një fotogaleri ku shihet se si disa njerëz si “kafshë shtëpiake” kanë disa kafshë të rrezikshme

 

koment

Shkruaj një Koment

E-maili juaj nuk do të publikohet. . *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top