Një betejë e vërtetë mes bishave të natyrës ndodhi në një park kombëtar në Indi, kur një tigër nisi një luftë me arushën – dhe humbi.

Video pamje të publikuara nga një grup vizitorësh në Parkun Kombëtar Tadoba në Maharashtra shfaqin bishat duke luftuar ashpër.

Dëshmitarët thanë se lufta filloi kur tigri e sulmoi arushën,

Shikojeni më poshtë luftën e tyre:

 

Loading...