Bukuroshja Majlinda Zeka, e cila ka një djalë me reperin e njohur shqiptar, Majk, ka zbuluar një detaj shumë të rëndësishëm nga marrëdhënia e saj me ish-të dashurin e famshëm tashmë pas lindjens së fëmijës së tij të përbashkët.

Në një story në Instagram ka thënë se babai i djalit të saj, Roanit, nuk kujdesët për djalin e tyre financiarisht.

Mike dhe Majlinda u ndanë, pasi u bë publik lajmi, se ajo ishte shtatzënë dhe i ati i fëmijës ishte pikërisht reperi i njohur.

ImageImageImage

Loading...