Nëse keni probleme të merrni vendime, kjo është normale dhe krejtësisht në rregull. Por, nuk është mirë kur një femër nuk mundet ta merr asnjë vendim të vetëm, në asnjë situatë dhe sjellja e tyre është krejtësisht e paparashikueshme.

Nëse jeni kritike dhe përpiqeni ta ndryshoni partnerin

Një vajzë apo grua që vazhdimisht dëshiron ta ndryshoj sjelljen e partnerit, apo statusin financiar, shkakton probleme serioze në lidhje. Ky lloj i sjelljes i le përshtypjen mashkullit që asgjë që bën ai nuk ka vlerë.

Pasiguria

Nuk ka ndonjë mashkull në botë që mund ta “duroj” një vajzë apo grua që vazhdimisht nxit konflikte të xhelozisë dhe pasigurisë. Nëse një vajzë nuk ka besim në asgjë, i fut hundët në punët e mashkullit të saj dhe gjithmonë e luan rolin e viktimës, atëherë kjo do ta dobësoj lidhjen.

Loading...