Super ylli televiziv Kim Kardashian është shfaqur të hënën e mrekullishme në rrugët e qytetit Kalabasas në Kalifornia.

Duke i shfaqur format e saj përfekte të cilat janë ëndrrat e çdo gruaje.

Dhe Kim Kardashian dëshmoi se plani i saj i dietës dhe stërvitjes po kanë sukses, derisa u shfaqë teksa po e mbushte veturën e saj me karburant.

T mobile In article 1
Image