Banda e përmbaruesve në Maqedoni, në emër të ligjit i rrjepin, dhunojnë e torrturojnë qytetarët për interesa të kompanive private dhe nëntokës kriminale!

A ka pushtet në këtë shtet? Jeta nuk vjen në këtë vend të kriminalizuar, ku shteti ligjor ka mbetur vetëm premtim parazgjedhor dhe ëndërr e largët për qytetarët e detyruar të vdesin nga uria, ose të ikin sa më parë në botën e jashtme!

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.