Halil Kastrati, hoxha i cili lotin e kthen në buzëqeshje, sot ka gëzuar një familje në Tetovë. Sipas tij ai ia dhuroi familjes Bejtullahi çelësat e banesës.

“Sot ne Tetove
Emocione gezimi 😊 E gezofshi banesen e re

Ishte privilegj edhe nder qe sot te marr pjese ne dhenjen e çelsave per nje shtepi te re te cilen do ta gezoj familja Bejtullahi nga Tetova

Falenderoj shume vellaum Lazim Pajaziti i cili ishte iniciator dhe organizator i kesaj miresie si dhe i jam mirenjohes per kembunguljen e tij qe ne kete inagurim te jam une me stafin e Jetimat e Ballkanit

Falenderoj shume edhe perfaqesuesin tone ne Tetove Besim Islami i cili eshte perher i gatshem ne çdo aksion

Ne ishim dhe e ndjekem edhe me kamerat tona kete gezim dhe do te ua japim pamjet me video te ketij gezimi ne faqen e shoqates tone

Zoti i shperblefte te gjithe bamiresit qe kane ndihmuar per ta gezuar kete familje” ka shkruar Kastrati

Loading...