Ata bashkuan forcat për turneun në On The Run II.

Por Beyonce dhe Jay Z janë goditur nga pretendimet se kanë dhënë bileta falas për të mbushur mijëra vende në turneun e tyre.

Tifozët e muzikës në koncertin e tyre në Glasgoë raportua se atyre u ishin dhënë bileta falas për shfaqjen për shkak të vendeve të zbrazta.

Image
Loading...