Fitër Bajrami padyshim që është festa më e madhe fetare, e cila na kujton vlerën e humanizmit duke ngjallur ndjenjën e altruizmit dhe solidaritetit ndaj të gjithë atyre që kanë nevojë për kurajo dhe shpresë, për buzëqeshje dhe ngrohtësi.

Urojmë që ky Bajram, t’ju gjejë shëndosh e mirë dhe në harmoni me familjet e Juaja, duke rrezatuar gjithmonë mirësi, respekt dhe mirënjohje ndaj njëri tjetrit.

I Juaji Ziadin Sela

Loading...