Më datë 12.06.2018 rreth orës 20.00, nga ana e Inspektorëve të Divizionit të përgjithshëm Penal dhe Departamentit të policisë së krimit, tek parkingu I Qendrës Tregatare Rem Moll Tetovë, janë privuar nga liria tre shtetas të Republikës së Shqipërisë, për shakë të dyshimit për involvim në Vepra Penale, në fushën e të drejtave pronësore, dhe qëndrim të parregulluar në Republikën e Maqedonisë, prej ku edhe janë arrestuar dhe mbajtur personat: K.A. 20 vjeç nga qyteti I Librazhdit, Xh.G.25 vjeç nga Korça, dhe S.G. 22 vjeç nga Librazhdi.

Personi K.A. të njëjtën ditë në ora 22 e 50 minuta  është lëshuar, deri sa Xh.G. dhe S.G. janë ndaluar për procedure të mëtutjeshme./TS/

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();