Numri një i LSDM-së në Likovë, Hadi Osmani ka thurrurr lavde për numrin një të LSDM-së në qytetin e Kumanovës, Martin Kostovski.

“Njeriu që i dha shpirtë LSDM-së dhe jo vetëm kaq. Martini nga Kumanova arriti të bëjë qytetin për të gjithë etnitetet pa dallim feje dhe pa tensione”, ka shkruar Osmani.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.