Deputetët e VMRO-DPMNE-së nesër do të marrin pjesë në seancën e kuvendit ku do të duhet të miratohet ligji për gjuhët. Por lideri i partisë kërkon shqyrtimin e amendamenteve.

“Ofruam zgjidhje e cila bazohet në formimin e grupeve të punës, të cilat do të përbëhen nga të gjitha partitë parlamentare, do të përfshihen edhe ekspertët, përfaqësues të ASHAM-it dhe presidentit të shtetit. Tema është e ndjeshme që në të kaluar ka shkaktuar reagime të shumta në opinion’, ka thënë Mickovski.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.