Presidenti amerikan, Donald Trump mbërriti sot në San Diego të Kalifornisë, ku shkoi prototipat që janë prezantuar për murin që ai dëshiron të ngre në kufirin me Meksikën.

Tetë prototipa të murit, rreth nëntë metra të larta, janë ndërtuar pranë kufirit meksikan dhe shërbejnë si modele për murin që Trump dëshiron të ndërtojë për gjatë kufirit me Meksikën.

Loading...