Me rastin e shënimit të 17-Vjetorit të fillimit të luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në vitin 2001 në Malsinë e Sharrit-Brigada 112 “Mujdin Aliu” ju fton të merrni pjesë në Manifestimin tradicional “Pranvera e dinjitetit” që i kushtohet kësaj ngjarje të rëndësishme dhe Dëshmorëve të Lirisë.

Manifestimi do të mbahet të mërkurën më 14 mars 2018, në Kalanë e Sellcës, me fillim në ora 13.00 !

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.