Prokuroria Speciale Publike ka kërkuar paraburgim për të akuzuarin Milan Andonovski në lëndën “Shuplakat në Qendër”. Andonoski sot nuk u paraqit në seancë dëgjimore për shkak të gjendjes shëndetësore. Në vërtetimin mjekësor të Andovskit ishte shkruar diagnoza: Laringit dhe antibiotik Amoksiklav.

Ndërkohë nga PSP këtë masë e kërkuan duke u nisur nga fakti se kjo është hera e tretë që Andonov nuk paraqitet në seancë. Nga PSP theksuan se justifikimet e Andonovit gjithmonë janë banale.

Nga ana tjetër avokatët mbrojtës thanë se sjellja e PSP-së është e gabuar për shkak se Andonov është i sëmurë dhe për këtë posedon vërtetim mjekësor

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.