Ndonëse është në moshë të vjetër, ai asnjëherë nuk ndal ecjet në natyrë, madje as ato me biçikletë.

Ky është një i moshuar nga Bosnja që çdo ditë kalon shumë kilometra me biçikletë.

Ky në foto është plaku 79 vjeçar nga Bosna, i cili çdo ditë bënë 80 kilometra me biçikletën e tij.

Plaku 79 vjeç, për shëndetin e tij të përsosur meritat ia lë ecjeve të gjata dhe shumë kilometrave në ditë që i bën me biçikletë.

Ai thotë se duke ecur dhe bërë çiklizëm, ndjehet sikur të jetë i ri përsëri.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.