Kanceri është sëmundja më shkatërruese. Ajo merr pjesë trupi në disa raste, por shpesh ajo merr edhe jetën e të diagnostifikuarit.

Një rast vjen nga Britania dhe është një histori e shkruar nga Fox Neës Channel ku flet për një djalë 25 vjeçar i cili është diagnostifikuar me kancer. Djali deri tani ka bërë 5 operacione dhe kanë dale me sukses. Ky është operacioni i tij i fundit, por mjekët i kanë kerkuar që ti heqin penisin.

Dale Clarke e pranoi këtë pasi e shikon jetën më të rëndësishmë. Por edhe pse mjekët do i heqin penisin Clarke ka vendosur të martohet. Edhe e dashura e tij është dakort me këtë vendim.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.