Banori nga Kërçova G.N. (57) gjatë pastrimit të oborrit në shtëpinë e tij ka gjetur një granatë artilerike të kabilbrit – 110 mm nga Lufta e Parë Botërore.

Siç kumtoi MPB-ja, rasti dje është paraqitur në Stacionin policor Kërçovë.

Nga ana e pjesëtarëve të Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, mjeti i gjetur shpërthyes është marrë për procedurë të mëtutjeshme.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.