Një njeri që pretendon se është një udhëtar kohë nga viti 4000 është filmuar duke folur për makinat e së ardhmes dhe pretendon se shumë kafshë shtëpiake do të zhduken.

Personi që thotë se emri i tij është ‘Gjoni’ thotë se është 132 vjeç dhe se ai mund të komunikojë nëpërmjet telepatisë.

Në një video 20 minuta të lëshuar në YouTube, ai gjithashtu thotë se në të ardhmen jo vetëm robotët do të zëvendësojnë punët e njeriut, por puna inteligjente gjithashtu do të zëvendësohet nga robotë me inteligjencën artificiale, raporton Daily Record.

Ai thotë në video: “Unë jam 132 vjeç, por dukem 20 apo 25 vjet në krahasim me ju.

“Dizajni i makinave tona është i ndryshëm, por unë kam një surprizë për ju, kam vendosur të sjellë një fotografi si provë dhe do t’jua tregoj”.

Foto tregoi një makinë me një dizajn të lëmuar e aftë të fluturojë dhe Gjoni thotë se në vitin 4000 nuk ka “asnjë lloj bllokimi të trafikut”.

Loading...