Disa foto me turiste gjysmë të zhveshura u kanë kushtuar shtrenjtë tre policëve në Meksikë. Qeveria ka urdhëruar pezullimin nga detyra të policëve deri në përfundimin e hetimit të nisur tashmë.

Vendimi vjen pasi fotot ku shfaqen tre policët me dy turiste ‘topless’ u përhapën me shpejtësi në rrjetet sociale gjatë fundjavës.

Fotot e policëve veshur me antiplumb dhe me armë, shkrepur gjatë një patrullimi në plazhin Cancun të shtetit Quintana Roo, u komentuan gjerësisht në publik duke sjellë edhe pezullimin e tyre.

Loading...