Bekir Asani sonte në Click PLus në TV21 deklaroi se nuk ka asnjë problem me mediat dhe as me Naser Selmanin.

Asani tha se do ta falë Naser Selmanin vetëm nëse ai kërkon falje familjes së tij.

“Unë e kam quajtur kriminel, unë kam respektë për gazetarinë por edhe për disa individë. Unë se kam kërcënuar Selmanin, por i kam thënë disa gjëra për të cilat ashtu mendoj”, tha ai i lidhur me skype në TV21./TetovaSot/

Loading...