Tarraca e një banese të re është rrënuar në njërën nga ndërtesat e reja të banimit të ndërtuara kohë më parë në Çair.

Për fat të mirë në momentin kur ka ndodhur rrënimi bëhet e ditur se nuk ka qenë asnjë banor i banesës. Por ka mund të ndodhë tragjedi e madhe në rast se dikush do të ishte në tarracën një kat më poshtë.

Kjo fatkeqësi ka përfshi rrjetet sociale dhe se është kërkuar ndërhyrja e inspektorateve komunale.

 

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.