Pas disa ditëve me shijë, moti i ftohtë dhe bora e sotme i befasoi qytetarët e Tetovës.

Në ndërkohë, rreshjet e borës akoma vazhdojnë edhe pse me intensitet më të lartë.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.