Fillimisht si modele por tani edhe aktore që ngadalë po ecë drejt filmave të mëdhenj

Është kjo Pia Miller, e cila është shfaqur duke lozur policen në bikine Katarina Chapman në filmin “Home and Away”.

E si aktore duket se Pia do të jetë njëra prej emrave më të përfolur në të ardhmen.

Këtë ajo e ka treguar edhe në këtë film.

Edhe pse 33 vjeçe, ajo po konsiderohet si një aktore e mirë, një profesion që ajo e zbuloi pas ka një karrierë të bujshme si modele.

“Kur ish aktore në Home & Away vazhdimisht meditoja para çdo skene dhe kjo me ka ndihmuar shumë që të hy seriozisht në rol filmik”, i ka thënë “Popsugar” Pia.

Loading...