Arnav dhe Kushi janë dy nga aktorët më të pëlqyer të publikut shqiptar. Në një lojë interesante ku fansat bënin pyetjet dhe ata përgjigjeshin dyshja ka zbuluar disa sekrete nga xhirimi i filmit ku dy aktorët janë personazhet kryesorë. Në një nga pyetjet që çiftit ju drejtua, ata dhanë nga një mesazh emocionues për fansat e tyre:

“Një mesazh për të gjithë fansat që ju ndjekin?

Arnav: Jam shumë mirënjohës për mbështetjen dhe dashurinë tuaj. Kam marrë shumë çmime falë jush. Ju jam shumë falënderues.

Kushi: Dua të them vetëm faleminderit. Nëse s’do do të ishte për ju, ne nuk do të ishim këtu. Mos hiqni dorë nga ne, pasi kemi shumë për t’ju dhënë”.

Loading...