Një tjetër denoncim ka mbërritur në adresën e ish-kryeministrit Sali Berisha. Një qytetar ka bërë publike një video ku duket një person që po vidhte disa tapete.

Por sipas denoncuesit, ai është ndaluar fillimisht dhe të nesërmen ka dalë nga qelia.

Loading...