Prona e biznesmenit Fadi Mitrit në gjirin e Lalzit është ‘sulmuar’ nga rreth 40 persona dhe një topograf.

Biznesmeni libanez është larguar para një viti me barelë pasi u dhunua fizikisht.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.