Kitara e këngëtarit Bob Dylan, njëherit edhe nobelist i letërsisë është shitur nëpërmjet një ankandi, shkruan KultPlus.

Këtë kitarë këngëtari i famshëm e ka përdorë në koncertet e viteve të 70-ta dhe është shitur në një shumë prej 400 mijë dollarëve.

Ankandi është mbajtur në Dallas dhe blerësi i kësaj kitare ka dashur që të mbetet anonim, edhe pse i ka numëruar 396.500 dollarë për këtë instrument.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.