Jessica Chastain ka zbuluar se nuk merr në konsideratë asnjë rol në filma ku protagonistët meshkuj paguhen shumë më shumë sesa femrat.

Në një intervistë për revistën “Town & Country”, që shoqërohet edhe me një set fotografik seksi, aktorja e famshme thotë se është gati për të “shkatërruar stereotipet”.

“Nëse kam eksperiencë të njëjtë dhe roli është njësoj i rëndësishëm, atëherë nuk kam pse paguhem më pak sesa kolegu. Nuk i pranoj më këto gjëra”, ka thënë Jessica.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.