Sipas “Sky Sport”, numri i lojtarëve të tërhequr nga kombëtarja është katër: Buffon, Barzagli, De Rossi dhe Chiellini. Ky i fundit i ka shtangur të gjithë me vendimin e tij.

“Kemi shumë djem të rinj që mund ta përmirësojnë këtë situatë dhe të gjejnë forcën për t’u ringritur. Shpresojmë që kjo dashuri të mos i mungojë kurrë kombëtares. Sipas meje, Italia do t’ia rinisë nga Verrati dhe djemtë e tjerë të datëlindjes ’90.

Për Chielinin nuk e di. Jam i bindur që nga ky moment deri në Europian do të hapet një cikël i ri. Të gjithë na duhet të rimendohemi gjatë dhe të analizojmë çfarë ka ndodhur”, ka deklaruar mbrojtësi i Juventusit, Giorgio Chiellini.

Loading...