...shpejt dhe ndryshe...

Kjo grua quhet Pauline Potter dhe ka hyrë në librin e rekordeve Guinnes për peshën e saj që shkon në 317 kg.

Mjekët e kanë paraljamëruar se ajo rrezikon të vdesë, nëse nuk ecën dhe nëse nuik bën aktivitet fizik.

Në këto kushte, Pauline ka kërkuar ndihmë nga ish-bashkëshorti dhe ka arritur që përmes seksit 7 herë në ditë, të bjerë 45 kg.