...shpejt dhe ndryshe...

Ajo është një nga këngëtaret që nuk preferon të flasë për jetën e saj private por duket se në një intervistë të dhënë së fundmi, Samanta ka rrëfyer diçka më tepër.

Këngëtarja e disa hiteve muzikore ka zbuluar se një nga këngët e saj, për të është më e veçanta, pasi është një dedikim për jetën e saj. Bëhet fjalë për “Loti i fundit”, këngën fituese të edicionit të 10-të të “Top Fest”.

“Kënga që kam ndjerë më shumë se të tjerat është “Loti i fundit” sepse ka qënë pjesë e jetës sime”, ka rrëfyer Samanta në intervistën e dhënë për “Prive”.

Duket se në atë periudhë artistja paska kaluar një moment të vështirë në jetën e saj, pasi kjo këngë flet për një ndarje.