...shpejt dhe ndryshe...

Qeveria ka zgjedhur drejtorët e bordit të “Telekomit të Maqedonisë”, mes të cilëve edhe Zamir Mehmeti aktivisti i “Revolucionit të Larmë” dhe njëherit i njohur edhe si vëllai i ish-deputetes Ermira Mehmeti.

Mes të propozuarve janë edhe: Goran Trajanovski, Sasho Velevski, Zamir Mehmeti (anëtar i pavarur). Në të njejtën kohë duhet të rizgjidhen edhe Aneta Simenska dhe Nazim Bushi.