Në akademinë policore amerikane një ndër testet më të vështira është edhe ai të durosh pa qeshur, pasi oficeri trajnues i provokon kadetët me një pulë kukull.

Ai që qesh duhet të duroj gjysme ore qëndrim në duar dhe këmbë, në pozicionin e pompave.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.