Erdenaj Sali është klarinisti nga Tetova  i cili ka arritur të mbajë  koncert në Turqi me mjeshtrin e madh të klarinetit  Husnu Senlendirici. Ai jo që ka fascinuar mbretin e klarinetit, por ka bërë për vete edhe pjesëmarrësit në këtë koncert të parë të tij në Turqi.

Erdenaj vazhdon të jetë klairinisti i cili ngjitet dita ditës në majet e suksesit edhe pse vetëm se sa ka filluar paraqitjen e tij publike në koncerte.

Sipas tij ai do të vazhdojë të mbaj edhe në të ardhmen duke e promovuar edhe Tetovën.

 

Prviot nastap na Erdenay so kralot na turskata muzika eden i edinstven Hüsnü Şenlendirici golema blagodarnost do bergama i do celata ekipa na klarinetskiot kamp Hüsnü Şenlendirici i mu se zablagodaruvame za podrskata koj ja imame isto taka i mnogu bevme ceneti #Burhan Jasari #Erdal Lumanovski #Erdenaj Vogel Sali Birinci sahne Erdenay'ın türk müziğin kralı biri Hüsnü Şenlenirici teşekür ederiz tum bergamaya ve tüm ekibe bizi cok güzel karşıladılar Erdal Lumanovski Burhan Jasari ve kucuk ustamiz Erdenaj Vogel Sali Koncerti i par i Erdenaj i vogel me mbretin e klarinetit muzikes turke este Hüsnu şenlendirici i falimenderojm te gjithve cka na permbajten ne bergama dhe kejt ekipa i klarinet kampit dhe i falimenderojm cka na perkrahjen ishim shum me vler Burhan Jasari Erdal Lumanovski dhe Erdenaj sali nga tetova ???

Опубліковано Gazmen Sali 16 липня 2017 р.

Loading...