Policia australiane ka kapur një armë të epokës së Luftës së Dytë Botërore gjatë një ndalese të trafikut 100 km në veri të Sidneit.

Zyrtarët kërkuan një makinë në Bregun Qendror të Uellsit të Ri Jugor të dielën natën dhe gjetën një armë MP40.

Arma është prodhuar në Gjermaninë naziste,  – më shumë se një milion ishin prodhuar gjatë luftës.

Një 40 vjeçar, i cili ishte një pasagjer në makinë, u akuzua për posedimin e armës së ndaluar.

Arma e kishte humbur fuqinë e saj, por policia tha se provimet fillestare sugjeruan se ishte në gjendje pune.

Loading...