Një video e publikuar në Facebook në faqen ‘Abu Dhabi uae Dog Training’, shfaq momentin kur një pronar i një qeni e pëson keq gjatë ‘trajnimit të tij’.

Videoja, që është shikuar më shumë se 3 milionë herë në Facebook ende pa u bërë 24 orë, shfaq momentin kur qeni sulmon pronarin e tij.

Pronari, që shihet me dy qenë, e gjuan një top për njërin nga qentë përderisa tjetrin e mban afër tij, transmeton Gazeta Express.

Ai i afrohet dhe e puthë qenin e tij, por ky i fundit e sulmon atë duke e kafshuar në hundë.

Shikojeni videon:

Loading...