Që  nga dita që janë bërë prindër, dashuria është dyfishuar.

Ndjenjat për njëri tjetrin i kanë shprehur shumë herë publikisht, e që kanë lënë pa fjalë gjithë adhuruesit.

Edhe kësaj here, Diva ka hedhur një fotografi me bashkëshortin e saj nga pushimet, e që e ka quajtur dashuri, jetë, hero dhe babanë më të mirë në botë të djalit të tyre

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.