...shpejt dhe ndryshe...

Lokalizohet zjarri në Karposh të Shkupit (Foto)

Zjarri që shpërtheu në barakat pranë SHMQSH “Zdravsko Cvetkovski” në bulevardin “Aradhet partizane” në lagjen Karposh të Shkupit është lokalizuar dhe nuk ka persona të lënduar.

Këtë baraka ishin zyrat e Institutit për Zhvillim Urban dhe Institutit për Hulumtime Sociologjike dhe Juridiko-Politike.

Në terren intervenuan ekipet e Brigadës së zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit me 15 automjete e 40 zjarrëfikës. Në ndihmë u kanë ardhur edhe ekipe nga NP “Ujësjellës dhe kanalizime” për furnizim me ujë. Në teren dolën edhe ekipet e policisë, ndërsa automjetet e karrotrecit i mblodhën automjetet e parkuara në afërsi të zjarrit.

Tani për tani nuk ka informacione për shkakun e zjarrit por është shkaktuar dëm i madhë material dhe për fat të mirë nuk ka persona të lënduar.