Një djalë i ri ka arritur të humb 120 kilogramë dhe të transformohet plotësisht.

Dylan Condon 21-vjeç  i cili dikur peshonte plot 203 kilogramë, ka arritur të transformohet falë një diete strikte dhe ushtrimeve të vazhdueshme në palestër, ndërsa këtë e ka arritur brenda dy viteve, transmeton Telegrafi.

Por ai tani ka nevojë për ndihmë që ta përfundojë misionin për humbjen e peshës, pasi ka nevojë që t’i nënshtrohet ndërhyrjeve kirurgjike për ta larguar lëkurën e tepërt.

Ai tani pritet t’i nënshtrohet ndërhyrjeve estetike për ta hequr lëkurën dhe për këtë ka hapur fondacionin “Go Fund Me”, ku kërkon ndihmë nga qytetarë për operacionin që pritet ti kushtojë 10 mijë euro.

“Shumicën e viteve që i kam kaluar kam qenë shumë i plotë. Si 19-vjeçar peshoja 203 kilogramë. Qëndroja i mbyllur në dhomë sepse frikësohesha se çfarë do të mendojnë njerëzit për mua kur të më shohin në rrugë. Thellë në zemër e dija se po vdisja. Por, për fat të mirë jeta ime ka ndryshuar”, ka deklaruar Condon nga Irlanda.

 

Loading...