Ai quhet Chris Reynolds Gordon dhe ndryshe njihet si “Mbreti i orgjive”. Gordon ka nisur të organizojë festa seksi dhe orgjish që në vitin 2013 duke e kthyer argëtimin në një biznes në vilën e tij në Bormingam.

“Ka shumë çifte që vijnë në festat e mia për të provuar diçka të re. Ndërrojë partnerët apo përfshihen në treshe dhe katërshe. Më të çmendur pas këtyre festive janë mëuesit dhe infermierët,” thotë ai.

Sa i përket çmimeve, çiftet duhet të paguajnë 120 paund ndërsa beqarët 40. Fotogaleria e mëposhtme tregon momentet nga festat e çmendura të Gordon.

 

Loading...