Reperi Gold AG, ishte i ftuari i radhës në emisionin “Përrallë me Tupan”. Ai foli për këngët e tij, lidhjen e tij të dashurisë, problemet me Noizyn dhe Getin,…

Reperi Gold AG, ishte i ftuari i radhës në emisionin “Përrallë me Tupan”.

Ai foli për këngët e tij, lidhjen e tij të dashurisë, problemet me Noizyn dhe Getin, e shumë të tjera.

Mirëpo në një moment ai është nervozuar me njërin nga aktorët dhe ka filluar të shajë.

Për më shumë, shikoni videon:

Loading...