Bikini më të çuditshëm nuk keni parë deri më tani (VIDEO)


Disa veshje mjaft të çuditshme janë shfaqur në internet, por duket se nuk janë pëlqyer shumë.

Të modeluara nga një zeshkane e mrekullueshme, këto bikini kanë një dizajn të arit që mezi i mbulon pjesët intim të një femre, shkruan Daily Star, transmeton lajmi.net.

Këto bikini nuk kanë mbulim në pjesët e barkut, vetëm në pjesët intime dhe një pjesë të qafës.

Këto bikini duket se nuk i kanë pëlqyer shumë femrave, madje edhe kanë pyetur se çfarë janë këto, sepse ishin habitur nga dizajni i tyre.