Ashpër e dënojmë terrorizimin dhe qëndrojmë në anën e popullit francez, njoftoi sot Ministria greke e Punëve të Jashtme.

“Demokracia nuk mund të frikësohet”, thuhet në porosinë që Ministria greke e publikoi në Tuiter.

Loading...