Holandezët e Ajax-it kanë marrë një kualifikim dramatik në minutat e 120-të të takimit përballë Schalke-s, falë golave të Viergever dhe Younes, përkatësisht në minutat 111 dhe 120.

Deri në këtë minutë, çështja e kualifikimit fliste për gjermanët, pasi ndeshja ishte e fiksuar në rezultatin 3-0.

Përballja e parë në Holandë përfundoi me rezultatin 2-0 për holandezët.

Loading...