Lideri i LR-PDSH-së, Ziadin Sela sonte në intervistën që po zhvillohet në emisionin ClickPlus të TV21, theksoi kushtet tona janë të arsyeshme, ne nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por i duam të drejtat tona.

“Kushtet tona janë të arsyeshme, ne nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por ne themi që tatimet tona që i paguajmë në Tetove t’i leni gjysmat në Tetovës, paratë tona t’i lishojnë në shkollat tona, dhe nga ana tjetër ne i shohim paratë tona që i investojnë në projekte maqedone Shkupi 2014″, theksoi Sela./TetovaSot/

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/tv21hd/videos/931943070269231/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Loading...