Në harkun e pak ditëve, në Tiranë kanë rënë sërish flokët e dëborës.

Këtë herë megjithatë, bora duket disi më e dendur.

Vendi është përfshirë së fundi nga moti i ftohtë dhe temperaturat kan qenë nën 0 gradë celsius.

Ndërsa ditën e sotme, reshjet e dëborës kanë nisur të bien sërish në disa qytete të vendit.

Loading...